Artadi demana que Barcelona retiri la Medalla d’Or de la ciutat a Felipe González

També demanarà que se li retiri la medalla d'honor Barcelona 92 a l'ex-secretari d'Estat Rafael Vera

Publicitat

La presidenta de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, reclamarà a l’alcaldessa, Ada Colau, en el ple d’aquest divendres que l’Ajuntament iniciï els tràmits per retirar la Medalla d’Or de la ciutat a l’expresident del Govern central Felipe González.

En un comunicat aquest dimarts, Artadi també demanarà que se li retiri la medalla d’honor Barcelona 92 a l’ex-secretari d’Estat Rafael Vera per “la implicació dels dos en la creació dels GAL”, i ho farà en un prec que traslladarà a Colau en el ple de juny.

La regidora ha recordat que el reglament permet revocar medalles i títols “si les persones que són titulars fan actes i manifestacions contraris als motius que van justificar la seva concessió, o que si els haguessin fet en temps d’atorgament no ho haguessin permès”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes