L’ANC referma la seva aposta per la unilateralitat

Paluzie seguirà al capdavant de l'entitat independentista

La reelegida presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha engegat la nova etapa al capdavant de l’entitat independentista apuntant que aquest secretariat serà l’encarregat de “complir amb el full de ruta aprovat en la darrera assemblea” en què demana treballar perquè l’independentisme superi el 50% dels vots i activar la via unilateral per fer efectiva la declaració d’independència. “A aquest secretariat li toca començar a fer accions i projectes que portin a aquest objectiu”, ha manifestat en una roda de premsa des de la seu de l’entitat, acompanyada del nou vicepresident, David Fernàndez, el tresorer, Carles Xavier Gómez, i la secretària, Patrícia Sierra.

Publicitat

Paluzie també ha assegurat que l’altra tasca que duran a terme serà la pressió als partits independentistes, amb qui ha sigut especialment crítica per la manca d’unitat. D’altra banda, ha assegurat que caldrà tornar a mobilitzar-se als carrers i preparar-se per l’escenari de lluita no violenta i resistència per a reforçar la declaració d’independència “quan arribi”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca