L’ANC referma la seva aposta per la unilateralitat

Paluzie seguirà al capdavant de l'entitat independentista

Publicitat

La reelegida presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha engegat la nova etapa al capdavant de l’entitat independentista apuntant que aquest secretariat serà l’encarregat de “complir amb el full de ruta aprovat en la darrera assemblea” en què demana treballar perquè l’independentisme superi el 50% dels vots i activar la via unilateral per fer efectiva la declaració d’independència. “A aquest secretariat li toca començar a fer accions i projectes que portin a aquest objectiu”, ha manifestat en una roda de premsa des de la seu de l’entitat, acompanyada del nou vicepresident, David Fernàndez, el tresorer, Carles Xavier Gómez, i la secretària, Patrícia Sierra.

Paluzie també ha assegurat que l’altra tasca que duran a terme serà la pressió als partits independentistes, amb qui ha sigut especialment crítica per la manca d’unitat. D’altra banda, ha assegurat que caldrà tornar a mobilitzar-se als carrers i preparar-se per l’escenari de lluita no violenta i resistència per a reforçar la declaració d’independència “quan arribi”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes