Barcelona Energia rebaixa preus un 8% i reduirà de mitjana 50 euros la factura de la llum a les famílies

La comercialitzadora elèctrica metropolitana també llança una nova tarifa exclusiva per a empreses

Publicitat

Barcelona Energia (BE) rebaixarà els preus de les seves tarifes fixes un 8% de mitjana –depenent del tipus de tarifa contractada- a partir d’aquest mes de juny. Pel consum mitjà d’una família, això es traduirà en un estalvi anual d’uns 50 euros de mitjana en la factura de la llum, segons la comercialitzadora elèctrica metropolitana. En paral·lel, Barcelona Energia ha anunciat que llança una nova tarifa exclusiva per a empreses. La ‘Tarifa Empresa’, amb energia d’origen 100% renovable, no tindrà permanència ni límit de potència, i està especialment adreçada a petit comerç, pimes i autònoms. “Es tracta d’un dels col·lectius a qui més ha impactat la crisi provocada per la covid-19”, ha assenyalat el regidor d’Emergència Climàtica, Eloi Badia.

“Ara es troben en un moment decisiu per poder reactivar la seva activitat. I per això els oferim aquesta tarifa, i un acompanyament i assessorament personalitzat per ajudar-los a estalviar en la factura de la llum”, ha continuat Badia. ‘Tarifa Empresa’ ofereix una gamma de tres tarifes diferents, sense permanència ni límit de potència contractada, per adequar-se millor a les necessitats de cada públic: la Tarifa Empresa Clàssica, la Tarifa Empresa Variable i la Tarifa Empresa Solar. El nou producte es pot contractar principalment a través de la pàgina web de Barcelona Energia o per telèfon.

En paral·lel, la revisió a la baixa de les tarifes de Barcelona Energia se suma a una altra iniciativa social -aplicada el mes d’abril- amb què s’ha permès l’ajornament del pagament de les factures de la llum per al segon trimestre de 2020, durant el període d’estat d’alarma causat per l’emergència de la covid-19. Pel que fa a les tarifes per als edificis públics i equipaments de l’Ajuntament de Barcelona, aquesta revisió està prevista també per a finals d’any, d’acord amb l’encàrrec de gestió. En aquests moments, Barcelona Energia comercialitza energia 100% d’origen renovable a més de 4.600 punts de subministrament públics i a 1.800 persones usuàries.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes