Augment “significatiu” de banyistes a la Costa

En llocs com Calella de Palafrugell o Platja d'Aro és la Policia Local qui controla l'aforament aquest cap de setmana

Publicitat

Les bones temperatures i l’entrada a l’etapa de represa ha provocat un augment “significatiu” de banyistes a les platges de la Costa Brava. En el primer cap de setmana d’estiu, les carreteres que donen accés al litoral gironí com la C-66 o la C-35 han vist com el nombre de vehicles s’incrementava considerablement respecte a la setmana passada. I és que l’aixecament de la restricció de mobilitat ha portat a molts ciutadans de segones residències a les platges, però també a aquells que han anat a passar-hi el dia. En localitats com Calella de Palafrugell, Llafranc o Platja d’Aro, és la Policia Local l’encarregada de controlar l’aforament, ja que encara no han començat a treballar les persones encarregades d’aquesta feina.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca