ERC nomena Josep Maria Jové nou portaveu adjunt al Parlament

Ho fa després que Bernat Solé prengués possessió del càrrec de conseller d'Acció Exterior de la Generalitat al març

Publicitat

El president del Consell Nacional d’ERC i diputat al Parlament, Josep Maria Jové, ha estat nomenat aquest divendres nou portaveu adjunt de la formació a la cambra catalana.

En un comunicat, el partit explica que Jové assumeix el rol de portaveu adjunt al Parlament després que Bernat Solé prengués possessió del càrrec de conseller d’Acció Exterior de la Generalitat al març.

Des de llavors, Jové es va incorporar a les reunions telemàtiques de la Junta de Portaveus amb la portaveu d’ERC al Parlament, Anna Caula, i la designació s’ha fet efectiva ara, un cop s’ha reprès l’activitat presencial.

El març d’aquest any, Jové, juntament amb el també diputat i exsecretari d’Hisenda, Lluís Salvadó, van declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que els processa per presumptes delictes de desobediència, prevaricació, malversació i revelació de secrets per la seva participació en l’organització de l’1-O el 2017.

Publicitat

Tot i que en un primer moment se’ls va imposar una fiança de 4,5 milions -2,8 per a Jové i 1,6 per a Salvadó-, després d’un recurs es va reduir l’import als 1.634.785,49 euros perquè ja van dipositar 2,8 milions en la causa oberta al Tribunal de Comptes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca