El president de la Cambra de Comerç d’Espanya demana una solució al conflicte polític català

Bonet considera “un escàndol” que el Corredor Mediterrani no estigui enllestit

Publicitat

El president de la Cambra de Comerç d’Espanya, Josep Lluís Bonet, ha defensat aquest dijous el diàleg entre els governs català i espanyol per abordar el conflicte polític a Catalunya, tot i que sempre “des del respecte” a la Constitució. “S’ha d’arribar a algun tipus d’acord dins del respecte als principis de la Constitució”, ha dit, “que són la unitat d’Espanya, la monarquia parlamentària, el respecte a les decisions judicials, la democràcia, l’Estat de dret i l’economia social de mercat”. “Això és el que són les línies vermelles, i a partir d’aquí hem de parlar per buscar solucions i hi ha una taula de diàleg que veurem quin fruit dona, i en tot cas és segur que cal buscar una solució al conflicte polític a Catalunya”, ha sentenciat.

En un esmorzar informatiu del Nueva Economia Fòrum, Bonet també ha advertit que cal que l’estat enllesteixi el Corredor Mediterrani. Segons el eu criteri és “un escàndol” que no estigui acabat. L’Estat, ha dit, té “infraestructures privilegiades” en Aeroports i AVE, però cal “acabar” projectes com el Corredor Mediterrani perquè “gran part del país està en aquesta zona”. “Molts dels turistes van a aquesta zona i per tant cal treballar en aquest sentit”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes