El president de la Cambra de Comerç d’Espanya demana una solució al conflicte polític català

Bonet considera “un escàndol” que el Corredor Mediterrani no estigui enllestit

El president de la Cambra de Comerç d’Espanya, Josep Lluís Bonet, ha defensat aquest dijous el diàleg entre els governs català i espanyol per abordar el conflicte polític a Catalunya, tot i que sempre “des del respecte” a la Constitució. “S’ha d’arribar a algun tipus d’acord dins del respecte als principis de la Constitució”, ha dit, “que són la unitat d’Espanya, la monarquia parlamentària, el respecte a les decisions judicials, la democràcia, l’Estat de dret i l’economia social de mercat”. “Això és el que són les línies vermelles, i a partir d’aquí hem de parlar per buscar solucions i hi ha una taula de diàleg que veurem quin fruit dona, i en tot cas és segur que cal buscar una solució al conflicte polític a Catalunya”, ha sentenciat.

Publicitat

En un esmorzar informatiu del Nueva Economia Fòrum, Bonet també ha advertit que cal que l’estat enllesteixi el Corredor Mediterrani. Segons el eu criteri és “un escàndol” que no estigui acabat. L’Estat, ha dit, té “infraestructures privilegiades” en Aeroports i AVE, però cal “acabar” projectes com el Corredor Mediterrani perquè “gran part del país està en aquesta zona”. “Molts dels turistes van a aquesta zona i per tant cal treballar en aquest sentit”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca