Catalunya deixarà de tenir limitacions d’aforament a partir del 25 de juny

Per donar marge per adaptar-se a aquesta nova normativa, fins al 25 de juny hi haurà limitacions d'aforament de 50% en locals tancats i del 75% en espais oberts

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat aquest dimecres que Catalunya deixarà de tenir limitacions d’aforament a partir del 25 de juny, i que les mesures davant el coronavirus es basaran en criteris de distància social: un metre i mig entre persones, la qual cosa defineixen com a equivalent a dos metres quadrats i mig de superfície.

Ho ha explicat en roda de premsa al costat de la consellera de Salut, Alba Vergés, i el d’Interior, Miquel Buch, en la qual ha explicat el decret pel qual Catalunya entra a partir de la mitjanit d’aquest dijous en la “fase de represa” substituint la fase 3 decretada pel Govern central.

Per donar marge per adaptar-se a aquesta nova normativa, fins al 25 de juny hi haurà limitacions d’aforament de 50% en locals tancats i del 75% en espais oberts.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca