Budó demana a Sánchez que no busqui excuses

"Volem la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i poder exercir el dret a decidir. Això és el que s'ha de portar a la taula de diàleg"

Publicitat

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha reclamat al president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, “que no busqui excuses i que si realment no vol continuar dialogant amb el Govern de Catalunya que ho digui claríssimament”.

“Nosaltres estem d’acord en tot el que és fonamental, no només ERC i JxCat, sinó la majoria de la societat”, ha assegurat la consellera aquest dijous en una entrevista a Catalunya Ràdio quan li han preguntat per les paraules de la vicepresidenta primera del Govern central, Carmen Calvo, dimecres al Congrés.

Budó ha assegurat que JxCat i ERC estan d’acord a trobar una solució política al conflicte polític de Catalunya: “Volem la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i poder exercir el dret a decidir. Això és el que s’ha de portar a la taula de diàleg”.

“Ahir deien que nosaltres no estem d’acord. Estem d’acord en tot el que és fonamental”, ha insistit Budó, que ha apostat per una resolució pactada i dialogada entre governs.

Publicitat

Budó ha explicat que el president de la Generalitat, Quim Torra, va recordar dimecres al Parlament “una proposta que no es va consolidar” en referència a la celebració d’un altre referèndum d’independència.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes