Aragonès celebra que amb la fase 3 el Govern ja pugui prendre “totes les decisions”

"Era la nostra prioritat. I és el que hem aconseguit! Autoritat recuperada (que no hauríem d'haver perdut mai), ara podem passar a la nova realitat amb agilitat i consolidar la recuperació"

Publicitat

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Pere Aragonès, ha celebrat aquest dijous que totes les regions sanitàries de Catalunya hagin avançat fins a la fase 3 del pla de desescalada perquè “el Govern ja pot prendre totes les decisions”.

“Era la nostra prioritat. I és el que hem aconseguit! Autoritat recuperada (que no hauríem d’haver perdut mai), ara podem passar a la nova realitat amb agilitat i consolidar la recuperació”.

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ja va anunciar dimarts que la Generalitat regularia “una nova etapa” de la desescalada quan es passés a la fase 3 fent ús de les seves competències, en comptes d’esperar que acabi l’estat d’alarma.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca