Pisarello, “disposat a parlar de coses concretes i de programa” amb Cs

"Si entorn d'aquestes idees bàsiques hi ha suport, benvingut sigui"

Publicitat

El secretari primer de la Taula del Congrés i diputat d’ECP, Gerardo Pisarello, ha assegurat aquest dimecres que està “disposat a parlar de coses concretes i de programa” amb Cs per sortir de la crisi generada pel coronavirus amb un pla de reconstrucció que inclogui mesures econòmiques i reforci la cobertura social.

“Si entorn d’aquestes idees bàsiques hi ha suport, benvingut sigui”, ha dit preguntat per acords amb Cs en una entrevista de Ser Catalunya recollida per Europa Press, en la qual ha insistit que les mesures per combatre la crisi de la pandèmia han d’estar obertes a acords.

Ha sostingut que el tipus de pactes que es puguin generar, també de cara als Pressupostos, han d’anar en aquest sentit: “Hauríem de tenir un mínim de responsabilitat per poder arribar a aquests mínims comuns denominadors”, i ha advertit que les conseqüències econòmiques de la pandèmia poden assemblar-se a les d’una guerra.

“Si hi ha una part de la dreta que, en lloc de fer com el PP i intentar emular a Vox cada dia, està disposada a entrar en aquests acords programàtics, benvinguda sigui”, ha agregat, i ha dit que no és optimista amb el PP però que hi ha veus dins de Cs que entenen que aquests acords han de tenir un contingut social i econòmic innovador.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca