eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Apple aposta per Barcelona

  Lloga 6.000 m2 d'oficines a la cantonada de Passeig de Gràcia i Plaça Catalunya

  Apple ha signat un contracte de lloguer per instal·lar-se en el número dos de Passeig de Gràcia, a Barcelona, segons ha informat ‘idealista/news’. El grup tecnològic tindrà les noves oficines davant de la seva ‘flagship store’ a la capital catalana, a la cantonada entre Passeig de Gràcia i Plaça Catalunya. Fins ara, Apple tenia contractat un espai de ‘coworking’ a Rambla Catalunya i, ara, l’empesa preveu traslladar tots els empleats a la nova oficina, de 6.000 metres quadrats i propietat de Catalana Occidente. Aquesta empresa ha invertit 35 milions d’euros en la reforma de l’edifici, que tindrà com a resultat plantes obertes i flexibles així com els estàndards d’eficiència energètica.
  L’edifici té una superfície total de 9.300 metres quadrats, dels quals Appel n’ocuparà la gran part. Les obres de la reforma integral es van iniciar el març de 2017 i s’espera que durin 42 mesos.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca