Els tècnics tributaris demanen ampliar la campanya de la Renda

"Després d'aquest esforç ens sentim incapaços d'arribar al final de la Campanya de la Renda, presentant totes les declaracions dels clients, i la situació es repetirà al juliol a l'hora de confeccionar la Declaració de l'Impost de Societats

Publicitat

El president de l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears (APttCB), Joan Torres, ha enviat una carta al Govern central i als organismes de defensa del ciutadà en la qual adverteix dels problemes de salut que està patint aquest col·lectiu, com a tensió, estrès i depressió, pels inconvenients de realitzar la Campanya de la Renda 2019 i l’Impost de Societats i insisteixen a ampliar els terminis fins al 30 de setembre.

En la carta, el també president de la Federació Espanyola d’Associacions Professionals de Tècnics Tributaris i Assessors Fiscals ha recordat tot l’esforç realitzat per preparar els ERTO i el que estan realitzant ara els tècnics tributaris per revertir-los en funció de les necessitats de les empreses, ha informat en un comunicat.

“Després d’aquest esforç ens sentim incapaços d’arribar al final de la Campanya de la Renda, presentant totes les declaracions dels clients, i la situació es repetirà al juliol a l’hora de confeccionar la Declaració de l’Impost de Societats”, ha comentat Torres en la missiva, en la qual recorda que això coincidirà amb les declaracions del segon trimestre i que els tècnics també hauran de donar resposta a les notificacions i requeriments rebuts de part dels seus clients des d’inicis de juny.

“Tot això ens comporta una situació d’estrès i tensió insostenible que està portant a molts professionals a sumir-se en la depressió i en problemes de salut més greus”, ha asseverat Torres.

Publicitat

Assegura que el col·lectiu mai havia viscut una situació igual, i que el caràcter extraordinari de la situació també requereix mesures extraordinàries, per la qual cosa ha insistit a ampliar els terminis per a aquestes campanyes fins al 30 de setembre.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca