Els tècnics tributaris demanen ampliar la campanya de la Renda

"Després d'aquest esforç ens sentim incapaços d'arribar al final de la Campanya de la Renda, presentant totes les declaracions dels clients, i la situació es repetirà al juliol a l'hora de confeccionar la Declaració de l'Impost de Societats

El president de l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears (APttCB), Joan Torres, ha enviat una carta al Govern central i als organismes de defensa del ciutadà en la qual adverteix dels problemes de salut que està patint aquest col·lectiu, com a tensió, estrès i depressió, pels inconvenients de realitzar la Campanya de la Renda 2019 i l’Impost de Societats i insisteixen a ampliar els terminis fins al 30 de setembre.

En la carta, el també president de la Federació Espanyola d’Associacions Professionals de Tècnics Tributaris i Assessors Fiscals ha recordat tot l’esforç realitzat per preparar els ERTO i el que estan realitzant ara els tècnics tributaris per revertir-los en funció de les necessitats de les empreses, ha informat en un comunicat.

“Després d’aquest esforç ens sentim incapaços d’arribar al final de la Campanya de la Renda, presentant totes les declaracions dels clients, i la situació es repetirà al juliol a l’hora de confeccionar la Declaració de l’Impost de Societats”, ha comentat Torres en la missiva, en la qual recorda que això coincidirà amb les declaracions del segon trimestre i que els tècnics també hauran de donar resposta a les notificacions i requeriments rebuts de part dels seus clients des d’inicis de juny.

“Tot això ens comporta una situació d’estrès i tensió insostenible que està portant a molts professionals a sumir-se en la depressió i en problemes de salut més greus”, ha asseverat Torres.

Assegura que el col·lectiu mai havia viscut una situació igual, i que el caràcter extraordinari de la situació també requereix mesures extraordinàries, per la qual cosa ha insistit a ampliar els terminis per a aquestes campanyes fins al 30 de setembre.

- Publicitat-

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

Colau elogia les polítiques d’emergència del Gobierno

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha elogiat aquest dijous les polítiques d'emergència i socials que ha impulsat el Govern central davant la crisi de...

La pol·lució es va reduir un 50% a Barcelona durant el confinament

Un estudi de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) demostra que la pol·lució es va reduir un 50% a Barcelona i un 62% a...

JxCat demana al Govern l'”equiparació laboral i salarial” del sector social i sanitari

JxCat ha presentat una proposta de resolució al Parlament per instar el Govern a treballar "per una equiparació laboral i salarial" del sector social...

L’OMS alerta de l’acceleració de la pandèmia al món mentre la situació millora a Europa

Europa vigila amb cautela l'aparició de rebrots aquestes darreres setmanes en què la majoria de governs han relaxat les restriccions per la covid-19. Catalunya,...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca