El personal de la Generalitat cobrarà aquest juliol el 60% de la paga extra pendent del 2013

El Govern dona compliment al seu compromís de retorn de la paga del 2013. El 2019 els servidors públics van cobrar el 40% de la paga del 2013 pendent, i ara el 60% restant

Publicitat

El Govern abonarà en la nòmina del mes de juliol el 60% de la paga extra del 2013 als treballadors i treballadores públics. Així ho ha comunicat el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública a les organitzacions sindicals durant la reunió de la Mesa General de la Funció Pública (MEPAGC) que ha tingut lloc aquesta tarda.

D’aquesta manera, el Govern dona compliment a l’acord signat el desembre de 2018 amb els sindicats de la funció pública per fer efectiu el retorn de les quantitats pendents de les pagues extraordinàries del 2013 i el 2014.

En compliment de l’acord, el 2019 el Govern ja va abonar el 40% de la paga extra del 2013 i ara farà efectiu el 60% restant. L’acord preveu que durant el 2021 es pagarà el 55% de la paga corresponent a l’any 2014 i un 50% del complement de productivitat. Finalment, el 2022 es farà efectiu el retorn del 45% restant de la paga corresponent a l’any 2014 i el 50% restant del complement de productivitat.

Durant la reunió de la MEPAGC d’avui també s’ha traslladat a les organitzacions sindicals la proposta del Govern d’aplicar els Fons Addicionals del 2019 i el 2020 per gratificar amb 140 milions d’euros els professionals del sistema públic de salut i residencial que han treballat durant la crisi de la COVID-19 i la seva tasca ha estat clau per fer front a la pandèmia. De la mateixa manera, es gratificarà el personal de serveis bàsics essencials que hagin prestat serveis de forma presencial i amb la realització d’hores extraordinàries, mitjançant el complement d’un 50% addicional per les hores extres realitzades.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca