El personal de la Generalitat cobrarà aquest juliol el 60% de la paga extra pendent del 2013

El Govern dona compliment al seu compromís de retorn de la paga del 2013. El 2019 els servidors públics van cobrar el 40% de la paga del 2013 pendent, i ara el 60% restant

El Govern abonarà en la nòmina del mes de juliol el 60% de la paga extra del 2013 als treballadors i treballadores públics. Així ho ha comunicat el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública a les organitzacions sindicals durant la reunió de la Mesa General de la Funció Pública (MEPAGC) que ha tingut lloc aquesta tarda.

Publicitat

D’aquesta manera, el Govern dona compliment a l’acord signat el desembre de 2018 amb els sindicats de la funció pública per fer efectiu el retorn de les quantitats pendents de les pagues extraordinàries del 2013 i el 2014.

En compliment de l’acord, el 2019 el Govern ja va abonar el 40% de la paga extra del 2013 i ara farà efectiu el 60% restant. L’acord preveu que durant el 2021 es pagarà el 55% de la paga corresponent a l’any 2014 i un 50% del complement de productivitat. Finalment, el 2022 es farà efectiu el retorn del 45% restant de la paga corresponent a l’any 2014 i el 50% restant del complement de productivitat.

Durant la reunió de la MEPAGC d’avui també s’ha traslladat a les organitzacions sindicals la proposta del Govern d’aplicar els Fons Addicionals del 2019 i el 2020 per gratificar amb 140 milions d’euros els professionals del sistema públic de salut i residencial que han treballat durant la crisi de la COVID-19 i la seva tasca ha estat clau per fer front a la pandèmia. De la mateixa manera, es gratificarà el personal de serveis bàsics essencials que hagin prestat serveis de forma presencial i amb la realització d’hores extraordinàries, mitjançant el complement d’un 50% addicional per les hores extres realitzades.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca