eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El Govern no concreta si farà canvis als Mossos arran de l’actuació “racista”

  "Aquestes actuacions xenòfobes i racistes no es poden permetre en un cos de policia democràtica. Són actituds molt minoritàries, però cal eradicar-les"

  La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha condemnat aquest dimarts l’actuació “xenòfoba i racista” de sis agents dels Mossos d’Esquadra a un jove negre a Manresa al gener de 2019 sense aclarir si faran canvis en el cos.

  Així ho ha manifestat en roda de premsa posterior al Consell Executiu després que ERC, soci del Govern, hagi exigit canvis estructurals en el cos policial, i que JxCat hagi demanat a la Conselleria d’Interior fermesa per depurar aquestes actituds.

  Publicitat

  “Aquestes actuacions xenòfobes i racistes no es poden permetre en un cos de policia democràtica. Són actituds molt minoritàries, però cal eradicar-les”, ha recalcat Budó.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca