El Govern no concreta si farà canvis als Mossos arran de l’actuació “racista”

"Aquestes actuacions xenòfobes i racistes no es poden permetre en un cos de policia democràtica. Són actituds molt minoritàries, però cal eradicar-les"

Publicitat

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha condemnat aquest dimarts l’actuació “xenòfoba i racista” de sis agents dels Mossos d’Esquadra a un jove negre a Manresa al gener de 2019 sense aclarir si faran canvis en el cos.

Així ho ha manifestat en roda de premsa posterior al Consell Executiu després que ERC, soci del Govern, hagi exigit canvis estructurals en el cos policial, i que JxCat hagi demanat a la Conselleria d’Interior fermesa per depurar aquestes actituds.

“Aquestes actuacions xenòfobes i racistes no es poden permetre en un cos de policia democràtica. Són actituds molt minoritàries, però cal eradicar-les”, ha recalcat Budó.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes