Zapatero diu que Cs és “un dels pitjors experiments de la democràcia”

Contradiu Felipe González i defensa el govern de coalició amb Podem

Publicitat

L’expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero ha expressat aquest dilluns la seva preferència perquè el govern espanyol opti per aliances d’esquerres i ha criticat obertament Cs. Segons Zapatero cal veure si Arrimadas és capaç de reconvertir el projecte d’Albert Rivera, que “és conegut, i a les proves em remeto, que ha estat un dels pitjors experiments de la democràcia”. Les seves manifestacions -a la COPE- arriben en un moment d’entesa entre l’executiu de Pedro Sánchez i el partit d’Inés Arrimadas, i xoquen de nou amb el criteri del també expresident socialista Felipe González.

Zapatero ha negat que el govern espanyol sembli el camarot dels germans Marx, com va dir González, i ha defensat l’executiu de coalició. L’experiència fins ara del govern de coalició és bastant raonable”. Al seu criteri, a més, la crisi del vocid-19 encara unirà més l’executiu. “L’esforç pel diàleg s’ha intensificat, això és positiu, i el govern sortirà reforçat i el PP debilitat”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca