Només el 5% dels homes han demanat reducció de jornada per cuidar de fills o familiars

La presència de dones als òrgans de direcció continua sota mínims: inferior al 25% a la meitat de companyies

Menys d’un 5% d’homes ha demanat reducció de jornada per poder cuidar de fills o familiars en un 81% de les empreses, un percentatge que es manté inferior al 25% quan s’apuja al 97% de les companyies. Aquesta és una de les xifres destacades de l’Observatori Adecco Igualtat, un estudi que ha enquestat més de 20.000 empreses d’arreu de l’Estat i que s’ha presentat aquest dilluns a Madrid. L’informe també constata que la presència de dones als òrgans de direcció continua sota mínims: per sota del 25% a la meitat de les companyies i –en el cas dels càrrecs intermedis-, inferior al 50% al 70% de les empreses. “La bretxa de gènere ha estat una altra víctima de la pandèmia de coronavirus”, ha alertat Carmen Mancheño, coordinadora de CCOO Madrid.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca