Borràs no deixarà l’escó perquè “seria donar el missatge que la repressió funciona”

La diputada de JxCat al Congrés manté que "per impedir un judici sense garanties s'ha de votar no al suplicatori"

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha descartat aquest divendres dimitir i deixar el seu escó a la cambra baixa espanyola per evitar que sigui el Suprem qui la jutgi. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Borràs ha defensat que el seu cas respon a “una persecució política” i que ella està “aportant proves i demostrant que el que volen és apartar una persona com a representant de la ciutadania”. “Si permeto que aquesta voluntat s’acompleixi, estic dient a les clavegueres de l’Estat que continuïn perquè és efectiu. Si l’efecte és que plego, el missatge és ‘endavant, que la repressió funciona'”, ha sentenciat.

Publicitat

En aquest sentit, ha rebutjat la petició de la CUP de plegar del Congrés per deixar així d’estar aforada i evitar que sigui un Suprem que l’independentime qüestiona molt qui jutgi el seu cas per presumpta malversació. “Jo em dec als ciutadans que m’han votat, i qui posa i treu diputats són els ciutadans”, ha afegit per defensar que no pensa dimitir. Borràs, que ha assegurat tenir “la consciència molt tranquil·la”, ha recordat als partits independentistes que “per impedir un judici sense garanties, el que s’ha de votar és ‘no’ al suplicatori”. “Jo no m’he cregut mai les acusacions de corrupció als companys del procés, siguin del partit que siguin, i sempre he estat al seu costat perquè sé qui tenen al davant, i com sé qui tenen al davant jo sé al costat de qui he d’estar”, ha dit insinuant a la CUP i ERC que haurien de votar contra el suplicatori al Congrés.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca