Així serà la prova pilot d’entrada de viatgers a les Balears

Començarà el 15 de juny i exigeix que tant les illes com l’estat d’origen dels visitants sigui inferior als nou casos

La prova pilot d’entrada de viatgers a les Illes Balears preveu l’arribada de 47 vols amb turistes alemanys a partir del 15 de juny, que no hauran de fer la quarantena de 14 dies. Segons publica el BOE aquest divendres, la normativa exigeix que tant les illes que hagin d’acollir els visitants com el seu país d’origen hauran de tenir una taxa d’atac de la covid-19 per 100.000 habitants en set dies consecutius inferior als nou casos. També que els turistes hauran de residir al mateix estat en el qual estigui ubicat l’aeroport d’origen i que, un cop a Espanya, se’ls faran controls de salut i documentals. La CCAA, a més, haurà de fer un seguiment, identificació i aïllament de possibles casos.

Publicitat

El programa de corredors segurs té com a objectiu comprovar com funciona l’aixecament temporal dels controls frontereres interiors i la recuperació de la llibertat de circulació. Per això, es constituirà un Comitè de seguiment, que es reunirà cada dos dies.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca