Robles defensa el caràcter militar de Guàrdia Civil

"El que em correspon és posar en valor el caràcter de la Guàrdia Civil bolcada en els ciutadans"

Publicitat

La ministra de Defensa, Margarita Robles, ha assegurat aquest dijous que respecta però no comparteix les paraules dels seus companys de gabinet Pablo Iglesias i Alberto Garzón sobre la Guàrdia Civil, el “caràcter militar de la qual no està en discussió” dins l’executiu de coalició.

En una entrevista a Antena 3 que ha recollit Europa Press, Robles ha defensat la professionalitat dels agents de l’institut armat i ha assenyalat que els guàrdies civils “no es mereixen que per raons polítiques” se’ls involucri en “un debat que no interessa a gran a la majoria de ciutadans”.

Aquestes declaracions arriben després que el vicepresident segon del Govern espanyol, Pablo Iglesias, defensés a La Moncloa, “com a líder de Podem”, la desmilitarització de la Guàrdia Civil.

A més, el titular de Consum, Alberto Garzón, la setmana passada va dir que dins les forces i cossos de seguretat de l’Estat hi pot haver “elements reaccionaris que assumeixen un discurs que convida al cop d’estat”.

Publicitat

“No opino del que diuen altres companys de gabinet: cadascú sap què fa. El que em correspon és posar en valor el caràcter de la Guàrdia Civil bolcada en els ciutadans. Les opinions són de cadascú però el govern actua conforme a un programa i això (la desmilitarització) no hi consta”, ha resolt.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca