L’OIM alerta de l’expulsió col·lectiva de refugiats i immigrants a la frontera entre Grècia i Turquia

L'organització reclama a les autoritats gregues que investiguin els fets

Publicitat

L’Organització Internacional per a les Migracions ha alertat de les “persistents” informacions sobre expulsions col·lectives de refugiats i immigrants a la frontera de la Unió Europea entre Grècia i Turquia. L’organització ha mostrat la seva preocupació en un comunicat on avisa que en alguns casos l’acció de la guàrdia costanera és “violenta” i que han rebut denúncies de detencions arbitràries. Per això, l’OIM ha exigit a les autoritats gregues que investiguin els fets. A més, ha demanat a tots els estats de la UE que suspenguin les deportacions durant la pandèmia de la covid-19.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes