L’OIM alerta de l’expulsió col·lectiva de refugiats i immigrants a la frontera entre Grècia i Turquia

L'organització reclama a les autoritats gregues que investiguin els fets

Publicitat

L’Organització Internacional per a les Migracions ha alertat de les “persistents” informacions sobre expulsions col·lectives de refugiats i immigrants a la frontera de la Unió Europea entre Grècia i Turquia. L’organització ha mostrat la seva preocupació en un comunicat on avisa que en alguns casos l’acció de la guàrdia costanera és “violenta” i que han rebut denúncies de detencions arbitràries. Per això, l’OIM ha exigit a les autoritats gregues que investiguin els fets. A més, ha demanat a tots els estats de la UE que suspenguin les deportacions durant la pandèmia de la covid-19.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca