Aragonès evita posicionar-se sobre un relleu a la presidència de la Generalitat

El vicepresident mostra "tot el suport" a Quim Torra i reclama que l'alt tribunal "rectifiqui" la sentència del TSJC

Publicitat

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Pere Aragonès, ha mostrat aquest dijous “tot el suport” al president Quim Torra un cop el Tribunal Suprem l’ha citat pel 17 de setembre per resoldre el recurs sobre la seva inhabilitació. Aragonès ha desitjat que l’alt tribunal “rectifiqui” la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) i ha evitat posicionar-se sobre un relleu a la presidència. “Les decisions que s’hagin de prendre, ja arribarà el temps de fer-ho i es farà amb el consens adequat”, s’ha limitat a dir. El vicepresident ha lamentat la causa contra Torra i ha defensat que “mantenir la llibertat d’expressió i reivindicar el que sigui a través d’una pancarta mai pot ser un delicte”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca