L’OMS avança que en poques setmanes hi haurà “bones notícies” sobre la vacuna contra la covid-19

Tot i que assegura que la cura no sortirà el 2020

La directora del Departament de Salut Pública i Ambient de l’OMS, María Neira, ha assegurat que la vacuna contra la covid-19 no estarà disponible aquest any, tot i que ha afirmat que d’aquí poques setmanes hi haurà “bones notícies” sobre el tractament.

Publicitat

Durant les ‘Conversaciones 2020’ del diari ‘elEconomista’, Neira ha dit que “potser” a començament del 2021 ja es podrà comercialitzar una vacuna contra el coronavirus, tot i que ha avisat que cal ser “realistes” i veure que només falten sis mesos per acabar l’any i que no donarà temps a desenvolupar-la.

“Aquest any ho veig francament difícil per molta acceleració que hi hagi i es tingui el màxim suport de tots els països i de l’OMS per obtenir-la, però hi ha molts processos que cal seguir per assegurar que quan surti al mercat sigui segura”, ha recalcat la dirigent de l’OMS.

Ara bé, respecte als tractaments, després que l’organisme hagi reprès la recreca amb el fàrmac hidroxicloroquina, Neira ha assegurat que d’aquí poques setmanes se sabrà si aporta beneficis, i que els tractaments que s’utilitzen, i que l’OMS valora actualment, donaran “bones notícies”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca