L’excusa dels Mossos per l’ascens d’Arasa: “No decidim qui ascendeix i qui no”

Jordi Arasa deixarà de ser el cap de l'ARRO a Barcelona i tindrà un destí allunyat de l'ordre públic

Publicitat

El comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, ha anunciat que Jordi Arasa deixarà de ser el cap de l’ARRO a Barcelona i tindrà un destí allunyat de l’ordre públic, després que l’Audiència de Barcelona l’hagi condemnat a dos anys i quatre mesos de presó per colpejar acampats el maig del 2011 durant el desallotjament de plaça Catalunya. En declaracions a TV3, Sallent també ha aprofitat per defensar que Arasa fos ascendit a l’espera de la decisió de l’Audiència. “No decidim qui ascendeix i qui no. És un procés reglat en el qual ell fa uns exàmens, supera unes proves i respecte a la borsa total dels aspirants surto no surt”, ha dit. El comissari també ha demanat que els partits deixin els Mossos “al marge de la batalla política”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes