L’excusa dels Mossos per l’ascens d’Arasa: “No decidim qui ascendeix i qui no”

Jordi Arasa deixarà de ser el cap de l'ARRO a Barcelona i tindrà un destí allunyat de l'ordre públic

Publicitat

El comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, ha anunciat que Jordi Arasa deixarà de ser el cap de l’ARRO a Barcelona i tindrà un destí allunyat de l’ordre públic, després que l’Audiència de Barcelona l’hagi condemnat a dos anys i quatre mesos de presó per colpejar acampats el maig del 2011 durant el desallotjament de plaça Catalunya. En declaracions a TV3, Sallent també ha aprofitat per defensar que Arasa fos ascendit a l’espera de la decisió de l’Audiència. “No decidim qui ascendeix i qui no. És un procés reglat en el qual ell fa uns exàmens, supera unes proves i respecte a la borsa total dels aspirants surto no surt”, ha dit. El comissari també ha demanat que els partits deixin els Mossos “al marge de la batalla política”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca