L’ANC inicia el procés electoral que s’allargarà fins diumenge

Paluzie i Baños són les figures més destacades que es presenten per formar part del Secretariat Nacional

Publicitat

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha iniciat aquest dimecres les eleccions al Secretariat Nacional que s’allargaran fins diumenge. 44.981 socis de l’entitat estan cridats a votar telemàticament fins el dissabte a les 23:59h, que es tancarà el procés electoral. La junta electoral de l’ANC proclamarà els resultats provisionals aquest diumenge i es proclamaran oficialment el 18 de juny. Concorren a les eleccions 119 candidatures. Entre les figures destacades hi ha l’actual presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, i l’exdiputat de la CUP Antonio Baños. També s’hi ha presentat David Fernández, Adrià Alsina o Albert Donaire. La setmana passada la junta electoral va excloure del procés Roger Heredia per haver “incomplert” el reglament intern.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca