eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  La Generalitat compensarà amb 140M€ al personal de servei essencial

  Ho ha explicat en roda de premsa telemàtica en la qual també han participat la consellera de Presidència i portaveu de la Generalitat, Meritxell Budó, i la consellera de Salut, Alba Vergés

  El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha anunciat aquest dimecres una partida de 140 milions d’euros com a compensació als professionals de serveis essencials de Catalunya que han treballat durant la pandèmia de coronavirus.

  Ho ha explicat en roda de premsa telemàtica en la qual també han participat la consellera de Presidència i portaveu de la Generalitat, Meritxell Budó, i la consellera de Salut, Alba Vergés.

  Publicitat

  Aragonès ha assegurat que aquest és “un primer pas davant la necessitat d’enfortir i reforçar els serveis públics”.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca