La Barcelona Gallery Weekend 2020 inclourà 28 exposicions i la presència de més de 30 artistes

Participen en la sisena edició les galeries Artur Ramon Art, Galeria Contrast, 3 Punts Galeria, Mayoral i Sala Parés

Publicitat

La sisena edició de la Barcelona Gallery Weekend se celebrarà del 17 al 20 de setembre d’enguany i inclourà 28 exposicions i la presència de més de 30 artistes. Una edició en la qual s’han programat visites guiades per galeristes, artistes i comissàries, performances, xerrades i presentacions. Entre les 28 galeries que hi participen hi ha àngels barcelona, Artur Ramon Art, la Galeria Carles Taché, la Galeria Contrast, 3 Punts Galeria, Mayoral, la Sala Parés, la Galeria Cortina, la Galeria Joan Prats i la Galeria Marc Domènech.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca