Un sindicat de Mossos reclama fer servir el gas pebre després de ser autoritzat per a vigilants

El SME reclama que es reparteixi gas pebre a tots els mossos, prioritzant els agents de seguretat ciutadana i de paisà

Publicitat

El Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME) ha reclamat aquest dilluns que es lliurin esprais de gas pebre als agents per poder fer-los servir, després que s’hagi aprovat que l’utilitzin els vigilants de seguretat privada en trens, metres i tramvia.

En un comunicat, el sindicat ha celebrat que s’aprovi que l’usin els vigilants que passin un curs preparatori, si bé ha lamentat que “no s’han comprat ni repartit al gran gruix del personal policial”, per qui està autoritzat des de 2013.

El SME reclama que es reparteixi gas pebre a tots els mossos, prioritzant els agents de seguretat ciutadana i de paisà.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca