eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Un sindicat de Mossos reclama fer servir el gas pebre després de ser autoritzat per a vigilants

  El SME reclama que es reparteixi gas pebre a tots els mossos, prioritzant els agents de seguretat ciutadana i de paisà

  El Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME) ha reclamat aquest dilluns que es lliurin esprais de gas pebre als agents per poder fer-los servir, després que s’hagi aprovat que l’utilitzin els vigilants de seguretat privada en trens, metres i tramvia.

  En un comunicat, el sindicat ha celebrat que s’aprovi que l’usin els vigilants que passin un curs preparatori, si bé ha lamentat que “no s’han comprat ni repartit al gran gruix del personal policial”, per qui està autoritzat des de 2013.

  Publicitat

  El SME reclama que es reparteixi gas pebre a tots els mossos, prioritzant els agents de seguretat ciutadana i de paisà.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca