Paluzie explica que els partits independentistes diuen en privat que no volen fer la independència “en la situació actual”

La candidata al Secretariat Nacional del l'ANC diu que proposar un referèndum acordat amb l'Estat "és mentir a la gent"

Publicitat

La candidata al Secretariat Nacional de l’ANC i actual presidenta de l’entitat ha acusat “tots els partits suposadament independentistes del Parlament” de “no voler fer la independència en la situació actual”. En un acte telemàtic de publicitat de les candidatures amb la territorial del Vallès Occidental, Paluzie ha criticat que en reunions de la taula de partits i entitats JxCat, ERC i CUP han dit que “no estan preparats ara” per fer la independència. A més, durant la seva intervenció la candidata els ha retret que proposin un referèndum pactat amb l’Estat perquè “és mentir a la gent” perquè “Espanya no el concedirà mai”.

La candidata també ha subratllat que alguns sectors de l’independentisme proposen un nou referèndum unilateral. “De què serveix si ja vam fer l’1-O? No el deslegitimem més”, ha remarcat.

Durant l’acte, Paluzie ha justificat que al full de ruta de l’entitat, aprovat al març amb el 92% dels vots dels socis, s’estableixi que si en les properes eleccions s’aconsegueix que el 50% més u dels vots siguin independentistes es donarà per validada l’estratègia unilateral. “Ho hem fet perquè no tinguin més excuses, ja n’hi ha prou d’excuses”, ha sentenciat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca