Fèlix Millet demana l’indult de la seva condemna en el cas Palau

L'Audiència de Barcelona va ordenar que Millet i la resta de condemnats pel cas Palau entressin a la presó abans del 25 de juny

Publicitat

L’expresident del Palau de la Música Fèlix Millet ha demanat ser indultat pel cas del desfalc en la institució musical, després que el Tribunal Suprem (TS) confirmés la sentència que li condemna a 9 anys i 8 mesos de presó.

Segons recull una providència de l’Audiència de Barcelona, consultada per Europa Press, Millet ha demanat suspendre de forma provisional l’entrada a la presó fins que es resolgui la petició d’indult.

En confirmar-se la condemna, l’Audiència de Barcelona va ordenar que Millet i la resta de condemnats pel cas Palau entressin a la presó abans del 25 de juny.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca