Collboni demana als barcelonins tornar a la Rambla i “recuperar” Ciutat Vella

"Les dades de consum als barris i comerços de proximitat són positius. Costa més en centre de la ciutat, per la qual cosa demanem reconquistar La Rambla i el centre de la ciutat"

Publicitat

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha demanat als barcelonins tornar a la Rambla i “recuperar” Ciutat Vella per ajudar els negocis del centre de la ciutat que es veuen afectats per la falta de turistes per la crisi del coronavirus.

Ho ha dit en declaracions a la premsa en l’esmorzar popular en l’històric local barceloní Núria, que ha simbolitzat aquest dilluns la reobertura de bars i restaurants de la Rambla per l’inici de la fase 2 de la desescalada, la qual cosa els permet obrir amb el 40% de l’aforament.

“Les dades de consum als barris i comerços de proximitat són positius. Costa més en centre de la ciutat, per la qual cosa demanem reconquistar La Rambla i el centre de la ciutat”, i ha assegurat que el teixit comercial i gastronòmic de Ciutat Vella depèn d’això.

El regidor ha afirmat que la reactivació econòmica de la ciutat va “més ràpid” del que esperaven, i ha dit que el 80% dels comerços ja han reobert, mentre que en la primera setmana de reobertura de terrasses ho han fet un 30% dels locals.

Publicitat

Preguntat sobre si la fase 2 de la desescalada pot ser més curta, Collboni ha admès que les dades són positives: “Seria el desitjable, però qui ho marcarà són les autoritats sanitàries. Hem de prendre les màximes precaucions per evitar rebrots”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca