Budó veu “molta probabilitat” de tornar a governar amb ERC la propera legislatura

Defensa que la legislatura no està acabada: "La gent demana solucions, no eleccions"

Publicitat

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha considerat aquest dissabte que hi ha molts interessos de dividir a ERC i JxCat, però ha assegurat que estan treballant junts en el Parlament encara que al Congrés hi hagi coses que no comparteixin: “Hem governat junts dues legislatures i amb molta probabilitat tornarem a governar junts una altra vegada en la propera legislatura”.

Així ho ha declarat la consellera de JxCat en una entrevista en ‘El Punt Avui’ recollida per Europa Press, en la qual ha asseverat que hi ha moltes més coses que els uneixen amb els republicans que no que els separen: “Gestionem junts una crisi sense precedents. Compartim exili, compartim presó i compartim unes realitats que ens fan estar molt més junts que separats”.

Preguntada per l’actual legislatura, ha recordat que no s’acaba fins al desembre de 2021, i ha defensat que han de gestionar la crisi sanitària però també l’econòmica i social: “La gent ens demana solucions, no eleccions”.

Ha dit que no saben si podran esgotar la legislatura però que si que sap que en aquests moments toca estar centrats a gestionar la crisi: “Una convocatòria deixaria un govern en funcions amb poca capacitat de gestionar i afrontar la situació”.

Publicitat

Preguntada per quan Torra va donar la legislatura per acabada al gener i per discrepàncies amb ERC, la també consellera de la Presidència ha puntualitzat que ho va dir abans de la pandèmia.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes