Budó veu “molta probabilitat” de tornar a governar amb ERC la propera legislatura

Defensa que la legislatura no està acabada: "La gent demana solucions, no eleccions"

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha considerat aquest dissabte que hi ha molts interessos de dividir a ERC i JxCat, però ha assegurat que estan treballant junts en el Parlament encara que al Congrés hi hagi coses que no comparteixin: “Hem governat junts dues legislatures i amb molta probabilitat tornarem a governar junts una altra vegada en la propera legislatura”.

Publicitat

Així ho ha declarat la consellera de JxCat en una entrevista en ‘El Punt Avui’ recollida per Europa Press, en la qual ha asseverat que hi ha moltes més coses que els uneixen amb els republicans que no que els separen: “Gestionem junts una crisi sense precedents. Compartim exili, compartim presó i compartim unes realitats que ens fan estar molt més junts que separats”.

Preguntada per l’actual legislatura, ha recordat que no s’acaba fins al desembre de 2021, i ha defensat que han de gestionar la crisi sanitària però també l’econòmica i social: “La gent ens demana solucions, no eleccions”.

Ha dit que no saben si podran esgotar la legislatura però que si que sap que en aquests moments toca estar centrats a gestionar la crisi: “Una convocatòria deixaria un govern en funcions amb poca capacitat de gestionar i afrontar la situació”.

Preguntada per quan Torra va donar la legislatura per acabada al gener i per discrepàncies amb ERC, la també consellera de la Presidència ha puntualitzat que ho va dir abans de la pandèmia.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca