Aragonès demana a Sánchez que no es confongui amb ERC: “Ens tindrà de cara”

"De cara per parlar de les necessitats d'avui, de cara per negociar i reivindicar els drets de la nostra ciutadania, de cara per afrontar aquest diàleg i aquesta negociació, per defensar el dret a la independència del nostre país"

Publicitat

El vicepresident de la Generalitat i dirigent d’ERC, Pere Aragonès, ha advertit aquest dissabte al president del Govern central, Pedro Sánchez, durant el Consell Nacional del partit: “A ERC no ens tindrà el costat, sinó que ens tindrà de cara”.

“De cara per parlar de les necessitats d’avui, de cara per negociar i reivindicar els drets de la nostra ciutadania, de cara per afrontar aquest diàleg i aquesta negociació, per defensar el dret a la independència del nostre país”, ha afegit en el Consell, celebrat telemàticament.

El també conseller d’Economia ha dit que hi haurà taula de negociació amb el Govern espanyol i que hi aniran amb recels però també amb el convenciment que cal ser-hi: “No només no ens oblidem que hi ha repressió, no només no ens oblidem dels presos i exiliats, no només tenint clar que la independència de Catalunya és el millor per a aquest país, sinó que a més ho farem tot per aconseguir-la”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca