Torra demanarà a Sánchez l’equivalent al dèficit fiscal d’un any per afrontar la crisi

El dèficit fiscal ronda els 11.800 i els 16.800 milions d'euros

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat aquest divendres que reclamarà al president del Govern central, Pedro Sánchez, la xifra de 15.000 milions d’euros per afrontar les conseqüències econòmiques i socials de la crisi del coronavirus.

Així ho ha manifestat en declaracions als mitjans, juntament amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, en una visita a uns terrenys on es construirà una promoció de 36 habitatges de lloguer assequible per a gent gran al Masnou (Barcelona).

Segons Torra, traslladarà a Sánchez la petició d’aquesta xifra durant la reunió de presidents autonòmics que se celebra cada diumenge de forma telemàtica.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca