La Generalitat preveu un Sant Joan amb actes de fins el 800 persones assegudes

El sotsdirector de Protecció Civil de la Generalitat, Sergio Delgado, ha explicat aquest divendres que treballen amb l’escenari que tota Catalunya estigui en la fase 3 de la desescalada pel coronavirus per la revetlla de Sant Joan, i que es podran organitzar actes de 800 persones –on hi hagi un responsable– però que hauran d’estar assegudes i guardar dos metres de distància.

Publicitat

Ha afirmat en una roda de premsa que els grups socials, segons preveu la normativa de l’estat d’alarma, hauran de ser de 20 persones i ha cridat la responsabilitat de les persones perquè no hi hagi aglomeració entre aquests grups, i en el cas d’esdeveniments en llocs tancats el límit estarà en 80 persones.

També ha comparegut el conseller d’Interior, Miquel Buch, que ha demanat no baixar la guàrdia perquè Sant Joan no sigui un punt de rebrot del virus: “No podrà ser una festa normal però no perquè és diferent l’hem de deixar de celebrar”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes