El 6,1% de la població catalana ha superat el Covid-19

En el conjunt de l'Estat, el 5,2% de la població espanyola ha superat la malaltia

Publicitat

El 6,1% de la població catalana ha superat la infecció del nou coronavirus i ha generat anticossos, un 0,3% més que en els primers resultats de l’estudi de seroprevalença liderat per el Instituto de Salud Carlos (ISCIII), en el qual s’han analitzat a 63.564 persones a Espanya entre el 18 de maig i l’1 de juny -6.616 a Catalunya-.

En el conjunt de l’Estat, el 5,2% de la població espanyola ha superat la malaltia i presenta anticossos IgG contra el Covid-19, un 0,2% més que en los primeros resultados, ha informat el Ministeri de Sanitat en un comunicat aquest dijous.

Per províncies, a Barcelona s’ha testat a 3.803 persones, de les quals un 7,4% ha superat la malaltia; a Girona a 987, de les quals un 3,1% ha generat anticossos; a Lleida a 829 persones i un 3,3% ha superat el coronavirus; i a Tarragona a 997 persones, de les quals un 1,6% també ha generat anticossos.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca