Acusen d’un presumpte delicte de prevaricació a Colau pel nomenament del nou cap de la Guàrdia Urbana

Presentada una denúncia davant la Fiscalia de Barcelona

Publicitat

El sindicat Csif ha presentat una denúncia davant la Fiscalia de Barcelona pel nomenament del cap de la Guàrdia Urbana, Pedro Velázquez, en el qual considera que tant ell com l’alcaldessa, Ada Colau, van cometre un presumpte delicte de prevaricació, segons un comunicat aquest divendres.

En la denúncia, presentada el dimarts i consultada per Europa Press, el sindicat critica que el nomenament s’hauria d’haver fet “d’acord als principis d’objectivitat, mèrit, capacitat i igualtat d’oportunitats”.

En canvi, assegura que es va fer “de forma unilateral i arbitrària, i sense cap fonament legal”, i creu que Velázquez va cometre el mateix delicte en acceptar el càrrec.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca