Acusen d’un presumpte delicte de prevaricació a Colau pel nomenament del nou cap de la Guàrdia Urbana

Presentada una denúncia davant la Fiscalia de Barcelona

El sindicat Csif ha presentat una denúncia davant la Fiscalia de Barcelona pel nomenament del cap de la Guàrdia Urbana, Pedro Velázquez, en el qual considera que tant ell com l’alcaldessa, Ada Colau, van cometre un presumpte delicte de prevaricació, segons un comunicat aquest divendres.

Publicitat

En la denúncia, presentada el dimarts i consultada per Europa Press, el sindicat critica que el nomenament s’hauria d’haver fet “d’acord als principis d’objectivitat, mèrit, capacitat i igualtat d’oportunitats”.

En canvi, assegura que es va fer “de forma unilateral i arbitrària, i sense cap fonament legal”, i creu que Velázquez va cometre el mateix delicte en acceptar el càrrec.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes