Eduard Pujol reclama “rebaixar les picabaralles” de l’independentisme

El portaveu de JxCat defensa que el Govern funciona i que les eleccions no són una prioritat per a la ciutadania

El portaveu de JxCat al Parlament, Eduard Pujol, ha apostat per afrontar amb “unitat i govern” la situació actual d’emergència i per missatges en positiu. “A la desunió, unió”, ha afegit en una entrevista a Ràdio 4. I és que, segons Pujol, el que toca ara és “no perdre ni un minut en altres consideracions que puguin distreure” i “rebaixar les picabaralles” entre els socis de govern. De fet, no ha volgut valorar la intervenció del portaveu d’ERC, Gabriel Rufián, al Congrés i ha preferit quedar-se amb les paraules de la portaveu de JxCat, Laura Borràs, que posava l’accent en “la necessitat de no prescindir de ningú”. Pujol defensa que el Govern funciona i que les eleccions no són una prioritat per a la ciutadania.

Publicitat

Pujol ha afirmat que el Govern ha de gestionar “la situació més dura des de la restauració de la democràcia” i, davant d’aquesta situació, el portaveu de JxCat al Parlament ha receptat “unitat i govern” per fer front a una crisi sanitària que té una derivada social i econòmica “potentíssima”.

Preguntat concretament sobre la data de les eleccions catalanes, Pujol ha reivindicat que el Govern està generant un “degoteig de solucions” i que el que està demanant la ciutadania són precisament solucions d’urgència i no uns comicis. I ha afegit que la gent està preocupada per com serà l’escola a partir del curs que ve o quan cobrarà l’ERTO.

Encara sobre la data de les eleccions, ha avisat que el condicionant de l’emergència “pesa molt” i que ningú té la certesa de si al setembre o a l’octubre s’haurà de replantejar la situació de la covid-19, en referència a un eventual rebrot. “Al Consell Executiu no hi ha cap membre que no posi tots els sentits en l’emergència. El Govern funciona i respon a les necessitats del moment”, ha afegit per després recordar que la potestat de fixar eleccions és del president de la Generalitat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca