Dues dones denuncien abusos sexuals d’un altre resident d’Okupa Casa Cadis de Barcelona

El passat 25 de maig un jove de 19 anys va denunciar el líder del projecte --Danciu-- per abusos sexuals i també una altra dona l'havia denunciat el 18 d'abril

Publicitat

Dues dones d’Okupa Casa Cadis de Barcelona –un projecte okupa on viuen persones sense llar del barri de la Sagrada Família– van denunciar el dimarts haver sofert abusos sexuals per un altre resident, que no és el líder del projecte Lagarder Danciu, contra qui també consten denúncies.

Segons ha explicat la policia catalana a Europa Press, les dones van presentar les denúncies i el presumpte autor va declarar el dimecres a la tarda en dependències policials en una investigació que segueix oberta.

El passat 25 de maig un jove de 19 anys va denunciar el líder del projecte –Danciu– per abusos sexuals i també una altra dona l’havia denunciat el 18 d’abril, i aquest es va lliurar als Mossos abans havent denunciat davant el jutjat de guàrdia de Barcelona calumnies i injúries.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca