Tres hotels de Lleida ofereixen 110 places a temporers

L'Ajuntament va obrir el dilluns el pavelló 3 de Fira de Lleida amb capacitat per acollir 150 temporers

Publicitat

L’Ajuntament de Lleida ha assegurat que tres hotels de Lleida han ofert fins el 110 places per llogar a persones temporeres de la campanya de la fruita, responent així la proposta de l’activista Nogay Ndiaye, col·laboradora del futbolista català d’origen senegalès Keita Baldé que vol pagar l’habitatge a uns 200 temporers durant quatre mesos.

El consistori ha afirmat que va contactar amb les entitats hoteleres de la ciutat dijous passat a petició de Ndiaye per poder ampliar les possibilitats d’allotjament d’aquestes persones.

L’Ajuntament va obrir el dilluns el pavelló 3 de Fira de Lleida amb capacitat per acollir 150 temporers i la primera nit van pernoctar 88 i altres set van usar el servei de consigna i dutxa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca