Torra anuncia que les eleccions seràn quan la sortida a la crisi estigui “encarrilada”

"Que la gent es posi al cap que votarà quan cregui que tenim encarrilada la sortida a aquesta crisi"

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest dimecres que convocarà eleccions quan estigui “encarrilada la sortida” de la crisi econòmica i social derivada de l’emergència sanitària pel coronavirus.

Publicitat

“Que la gent es posi al cap que votarà quan cregui que tenim encarrilada la sortida a aquesta crisi”, ha recalcat en una entrevista en Catalunya Ràdio on ha cridat a conjurar-se per resoldre aquesta situació.

Malgrat recordar que al gener ja va avisar que la legislatura no tenia més recorregut polític donades les “estratègies diferents” que hi ha entre JxCat i ERC, ha defensat que la seva responsabilitat és abocar tots els esforços a resoldre la crisi i vetllar pel prestigi i la dignitat de la presidència de la Generalitat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes