eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Torra anuncia que les eleccions seràn quan la sortida a la crisi estigui “encarrilada”

  "Que la gent es posi al cap que votarà quan cregui que tenim encarrilada la sortida a aquesta crisi"

  El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest dimecres que convocarà eleccions quan estigui “encarrilada la sortida” de la crisi econòmica i social derivada de l’emergència sanitària pel coronavirus.

  “Que la gent es posi al cap que votarà quan cregui que tenim encarrilada la sortida a aquesta crisi”, ha recalcat en una entrevista en Catalunya Ràdio on ha cridat a conjurar-se per resoldre aquesta situació.

  Publicitat

  Malgrat recordar que al gener ja va avisar que la legislatura no tenia més recorregut polític donades les “estratègies diferents” que hi ha entre JxCat i ERC, ha defensat que la seva responsabilitat és abocar tots els esforços a resoldre la crisi i vetllar pel prestigi i la dignitat de la presidència de la Generalitat.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca