Torra anuncia que les eleccions seràn quan la sortida a la crisi estigui “encarrilada”

"Que la gent es posi al cap que votarà quan cregui que tenim encarrilada la sortida a aquesta crisi"

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest dimecres que convocarà eleccions quan estigui “encarrilada la sortida” de la crisi econòmica i social derivada de l’emergència sanitària pel coronavirus.

“Que la gent es posi al cap que votarà quan cregui que tenim encarrilada la sortida a aquesta crisi”, ha recalcat en una entrevista en Catalunya Ràdio on ha cridat a conjurar-se per resoldre aquesta situació.

Malgrat recordar que al gener ja va avisar que la legislatura no tenia més recorregut polític donades les “estratègies diferents” que hi ha entre JxCat i ERC, ha defensat que la seva responsabilitat és abocar tots els esforços a resoldre la crisi i vetllar pel prestigi i la dignitat de la presidència de la Generalitat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca