La CUP exigeix explicacions a Montilla per beneficiar-se de les portes giratòries

L'expresident ha fitxat per Enagás, acompanyat per l'exministre José Blanco i l'investigador Cristóbal José Gallego

Publicitat

La CUP ha sol·licitat aquest dimecres la compareixença de l’expresident de la Generalitat José Montilla en la Comissió d’Assumptes Institucionals (CAI) del Parlament sobre la seva incorporació com a conseller independent en Enagás.

El diputat de la CUP Carles Riera ha sostingut en un missatge als mitjans que es tracta d’un cas de “portes giratòries i duplicitat de càrrecs i sous, i d’incorporació a una de les empreses que vulneren el dret de tota la població a disposar dels subministraments bàsics”.

Ha demanat la compareixença de Montilla després del seu fitxatge per part d’Enagás, que va assegurar que la decisió respon la necessitat d’incorporar nous perfils al seu consell d’administració, en el qual també han entrat l’exministre José Blanco i l’investigador Cristóbal José Gallego.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca