La CUP exigeix explicacions a Montilla per beneficiar-se de les portes giratòries

L'expresident ha fitxat per Enagás, acompanyat per l'exministre José Blanco i l'investigador Cristóbal José Gallego

La CUP ha sol·licitat aquest dimecres la compareixença de l’expresident de la Generalitat José Montilla en la Comissió d’Assumptes Institucionals (CAI) del Parlament sobre la seva incorporació com a conseller independent en Enagás.

Publicitat

El diputat de la CUP Carles Riera ha sostingut en un missatge als mitjans que es tracta d’un cas de “portes giratòries i duplicitat de càrrecs i sous, i d’incorporació a una de les empreses que vulneren el dret de tota la població a disposar dels subministraments bàsics”.

Ha demanat la compareixença de Montilla després del seu fitxatge per part d’Enagás, que va assegurar que la decisió respon la necessitat d’incorporar nous perfils al seu consell d’administració, en el qual també han entrat l’exministre José Blanco i l’investigador Cristóbal José Gallego.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes