La Moncloa diu que són “compatibles” els acords amb ERC, PNB i Cs

El govern espanyol assenyala que el decret d'estat d'alarma és d'aplicació comú a tot Espanya

Publicitat

La Moncloa defensa que els acords amb els diferents partits per aprovar la prorroga de l’estat d’alarma són “perfectament compatibles” entre si. Fonts del govern espanyol han assenyalat a l’ACN que no hi ha cap contradicció i que les formacions polítiques saben que el reial decret d’estat d’alarma és d’aplicació comú a tot Espanya. Aquest dimarts l’executiu de Pedro Sánchez i Cs han arribat a un acord que inclou que les mesures seran “idèntiques” per a tot l’estat espanyol en la recta final del confinament “sense prejudici de la progressió sanitària de cada territori”. En canvi, la Moncloa ha pactat amb ERC i el PNB el retorn de competències a les comunitats autònomes a partir de la fase 3 del desconfinament.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes