Garzón defensa negociar amb Cs

Assegura que hi ha "molt marge d'enteniment"

Publicitat

El ministre de Consum, Alberto Garzón, ha proposat aquest dimarts a Ciutadans (Cs) negociar uns pressupostos generals de l’Estat i ha assegurat que “hi ha molt més marge d’enteniment” amb la formació taronja “del que fa pensar la crispació actual”.

“Tinc moltes diferències amb la gent de Cs, però quan podem tractar elements fonamentals com canviar el nostre país això no es fa de la nit al dia, cal col·laboració”, ha sostingut Garzón en una entrevista de la Cadena Ser que ha recollit Europa Press.

El titular de Consum s’ha expressat així uns minuts després que el Govern espanyol i Cs hagin anunciat un acord per aprovar la sisena pròrroga de l’estat d’alarma. A parer seu, és “una molt bona notícia haver assolit acords” amb una força política que s’havia enquadrat “en el ‘trifachito’ de Colón”.

Segons el coordinador federal d’IU, malgrat les diferències entre la seva formació i el partit que lidera Inés Arrimadas, la “societat és plural” i, “a partir d’aquestes peces, cal resoldre el trencaclosques”. “Negar això és negar la realitat”, ha asseverat.

Publicitat

En aquest sentit, Garzón ha valorat positivament que es comencin a “abandonar” les “trinxeres” que han comportat “una política hostil, d’hipèrboles discursives i exageracions”. “Tot el que sigui trencar aquesta situació i anar cap a la política del diàleg, la negociació i l’acord és positiu”, ha afegit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca