La Unió d’Oficials de la Guàrdia Civil demana personar-se com a acusació a la causa del 8-M

L’associació diu que hi ha sospites d'un intent “d’ingerència” al cos

Publicitat

La Unió d’Oficials de la Guàrdia Civil ha anunciat que ha demanat personar-se com acusació popular en la causa sobre les mobilitzacions del 8-M que instrueix un jutjat de Madrid. L’associació diu que la destitució del coronel Diego Pérez de los Cobos i la dimissió del DAO Laurentino Ceña podrien amagar un “intent d’ingerència” dins del cos en el marc d’una “investigació judicialitzada”. Per això, diuen que utilitzaran totes les eines que tinguin a l’abast per “garantir que la Guàrdia Civil continua sent un cos imparcial, al servei d’Espanya”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca