La CUP recorda que depèn del Gobierno que els Jordis surtin

"Amb voluntat política, el Govern espanyol podria iniciar els tràmits per treure'ls de la presó"

Publicitat

El diputat de la CUP al Congrés Albert Botran ha sostingut aquest divendres que, “amb voluntat política, el Govern espanyol podria iniciar els tràmits per treure de presó” al líder d’Òmnium, Jordi Cuixart, i a l’expresident de l’ANC Jordi Sànchez.

Botran ho ha dit en un vídeo dirigit als mitjans després que la CUP s’hagi sumat a un manifest que demana la seva llibertat “immediata”, que també han subscrit Unides Podem, Més País, ERC, JxCat, PNB, Bildu, BNG i Bloc –parteix de Compromís–.

El diputat de la CUP ha ressaltat que Amnistia Internacional i partits independentistes havien llançat ja aquesta petició, i que ara expliquen també amb “partits plurals que se solidaritzen” amb Sànchez i Cuixart.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca