Detenen 80 menors en les protestes a Hong Kong contra la nova legislació de seguretat nacional de Pequín

Els manifestants han denunciat que la legislació que el Govern de la Xina pretén implantar a Hong Kong té un gran biaix democràtic important

Uns 80 menors han estat detinguts durant les protestes d’aquest dimecres a Hong Kong, on les autoritats han arrestat un total de 396 persones durant les manifestacions contra la nova legislació de seguretat nacional que ha imposat la Xina.

Gairebé la meitat dels detinguts són estudiants i se’ls acusa de possessió d’armes i altres eines per cometre activitats il·legals, de la mateixa manera que de formar part i organitzar assemblees i manifestacions sense autorització, ha explicat el diari ‘South China Morning Post’.

Al llarg d’aquests dies s’han tornat a produir diverses protestes a Hong Kong contra el Govern de Pequín, després d’unes setmanes en les quals els ànims s’havien calmat a causa de la crisi sanitària derivada de la pandèmia de coronavirus.

Els manifestants han denunciat que la legislació que el Govern de la Xina pretén implantar a Hong Kong té un gran biaix democràtic important, perquè a parer seu reduirà encara més l’autonomia de l’antiga colònia britànica.

- Publicitat-

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

La Crida: entre la dissolució o unir-se al projecte de Puigdemont

La Crida Nacional per la República, que presideix Jordi Sànchez, celebrarà una consulta entre els associats per decidir el seu futur després de l'anunci...

“Continuo sent una presa política sigui amb el grau que sigui”

La consellera legítima Dolors Bassa ha afirmat que continua sent una presa política "sigui amb el grau que sigui" després que les juntes de...

Nervis a Cs pel tercer grau dels presos polítics

El portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, ha acusat aquest dijous el president de la Generalitat, Quim Torra, la consellera de Justícia, Esther...

El 70% dels usuaris de residències i el 56% de treballadors infectats de covid-19 són asimptomàtics

El 69,7% dels usuaris de residències i el 55,8% dels treballadors que s'han infectat de covid-19 són asimptomàtics, segons un estudi d'un equip multidisciplinari...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca