Detenen 80 menors en les protestes a Hong Kong contra la nova legislació de seguretat nacional de Pequín

Els manifestants han denunciat que la legislació que el Govern de la Xina pretén implantar a Hong Kong té un gran biaix democràtic important

Publicitat

Uns 80 menors han estat detinguts durant les protestes d’aquest dimecres a Hong Kong, on les autoritats han arrestat un total de 396 persones durant les manifestacions contra la nova legislació de seguretat nacional que ha imposat la Xina.

Gairebé la meitat dels detinguts són estudiants i se’ls acusa de possessió d’armes i altres eines per cometre activitats il·legals, de la mateixa manera que de formar part i organitzar assemblees i manifestacions sense autorització, ha explicat el diari ‘South China Morning Post’.

Al llarg d’aquests dies s’han tornat a produir diverses protestes a Hong Kong contra el Govern de Pequín, després d’unes setmanes en les quals els ànims s’havien calmat a causa de la crisi sanitària derivada de la pandèmia de coronavirus.

Els manifestants han denunciat que la legislació que el Govern de la Xina pretén implantar a Hong Kong té un gran biaix democràtic important, perquè a parer seu reduirà encara més l’autonomia de l’antiga colònia britànica.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca