L’església prega “reconsiderar” la retirada dels concerts a les escoles que segreguen per sexe

Els bisbes catalans han expressat el desig que sigui "respectada la llibertat d'educació i el dret dels pares a triar el centre educatiu per als seus fills"

Els bisbes catalans han demanat a la Conselleria d’Educació de la Generalitat que “reconsideri” la decisió de no renovar el concert a les escoles que diferencien per sexe, ha informat aquest dijous la Conferència Episcopal Tarragonina (CET) en un comunicat.

Publicitat

Després d’una reunió telemàtica de la CET el dimarts, els bisbes han vist amb “preocupació” la decisió de la Generalitat, que el divendres passat va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) que denegava provisionalment la renovació d’unitats concertades de Primària a 11 escoles catalanes que segreguen per sexe, però els va concedir un any de pròrroga.

Els bisbes catalans han expressat el desig que sigui “respectada la llibertat d’educació i el dret dels pares a triar el centre educatiu per als seus fills”, i han demanat que es consideri l’escola concertada com a part del Servei d’Educació de Catalunya, tal com indica la Llei d’Educació de Catalunya (LEC).

La CET ha valorat el “treball exemplar” que la comunitat educativa ha dut a terme durant el període de confinament pel coronavirus cap als nens, adolescents i joves i el suport brindat a les famílies.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca