La CUP insta a nacionalitzar Nissan per salvar els llocs de treball

Vidal Aragonès considera que la vaga dels treballadors de la planta automobilística està sent "una lliçó de resistència"

Publicitat

El diputat de la CUP al Parlament Vidal Aragonès ha reclamat al Govern que mantingui els llocs de treball de Nissan i afegeix que la recepta és “nacionalització i producció amb criteris ecològics”. “Davant d’unes multinacionals que l’únic que els hi preocupa és el benefici s’ha de respondre a tots el nivells”, defensa a través d’un missatge al seu compte de Twitter. A més, segons el diputat, la vaga dels treballadors de la planta automobilística està sent “una lliçó de resistència”. La companyia ha notificat oficialment el tancament de les tres fàbriques catalanes de la Zona Franca, Montcada i Reixac i Sant Andreu. Nissan dona feina a 3.000 persones i, segons els sindicats, es poden veure afectats 20.000 llocs de treball.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes