El Consorci per a la Normalització Lingüística impulsa 25 acords per fomentar la llengua

Tenen com a objectiu principal l'acolliment lingüístic de les persones nouvingudes a Catalunya

Publicitat

El Consorci per a la Normalització Lingüística ha impulsat un total de 25 acords per fomentar l’ús del català aquest 2020, ha informat la Conselleria de Cultura de la Generalitat aquest dijous en un comunicat.

Aquests acords tenen com a objectiu principal l’acolliment lingüístic de les persones nouvingudes a Catalunya, ja que són el 68% dels acords.

Aquests acords són fruit del treball en xarxa del consorci amb les entitats i associacions, i de la investigació de la complicitat dels agents socials del territori “gràcies a la distribució i implicació territorial dels 22 centres de normalització lingüística”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca