Rull i Turull asseguren que estan presos per informes manipulats

Torra lamenta que l'independentistmo és "l'únic objectiu a batre per l'Estat"

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha afirmat aquest dimecres que tota Espanya està construït sobre la base de la seva supervivència com a tal, i que per això “l’únic objectiu a batre és l’independentisme”.

“No es pot parlar de ‘deep state’ dins de l’Estat espanyol, perquè tot l’Estat –partits, alts funcionaris, forces policials, judicatura, institucions, etc– està construït sobre la base de la seva supervivència com a tal”, ha assegurat en un tuit recollit per Europa Press.

“D’aquí que l’objectiu únic a batre sigui l’independentisme”, ha dit, i ha compartit a la xarxa social crítiques dels presos polítics Jordi Turull i Josep Rull al recentment cessat coronel Diego Pérez de los Cobos, que va coordinar l’operatiu policial de el 1-O.

Rull ha dit en un tuit que molts dels que ara s’escandalitzen per informes de l’ex-cap de la Comandància de la Guàrdia Civil de Madrid abans aplaudien –ha citat el tinent coronel Daniel Baena i el compte de Twitter ‘Tàcit’, que Baena va negar que fos seva–, i Rull ha afegit: “Estic a la presó per aquests informes”.

Turull ha constatat un procés de quatre fases: “Fase 1: informes manipulats de la Guàrdia Civil. Fase 2: la Fiscalia ‘t’ho afina’. Fase 3: ‘Lamela Style’ en la cúpula judicial. Fase 4: presó per a uns i ascensos i condecoracions pels quals ho han executat”.

“Als quals ara sofreixen la fase un i ara sí que posen el crit en el cel, records des de la fase quatre”, ha dit en un missatge a la mateixa xarxa social l’exconseller empresonat.

- Publicitat-

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

El vicepresident segon i ministre d'Afers Socials, Pablo Iglesias, ha afirmat que el govern espanyol "no renunciarà al diàleg amb cap força política" per...

La fiscalia actua contra el 100.2 dels presos polítics

La fiscalia ha reclamat al Tribunal Suprem que declari la seva competència per revisar els recursos contra l'aplicació de l'article 100.2 del règim penitenciari...

Colau proposa pagar fins a 1.200€ al mes per cada pis turístic que passi a lloguer social

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha ofert pagar fins a 1.200 euros al mes per cada pis turístic que passi a lloguer social de...

Torra atribueix al Govern central la crisi a les residències per l'”infrafinançament” en dependència

El president del Govern, Quim Torra, ha responsabilitzat el Govern espanyol de la crisi que han patit les residències d'ancians a Catalunya --on s'ha...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca